Speciális híroldal
22 órája
Nemcsak idehaza, hanem a magyarok kedvelt külföldi nyaralóhelyein is „kampec” idén a külföldi turizmusnak. Mindez pedig már most euró tízmilliárdokban mérhető gazdasági károkat okozott a turizmusnak és a hozzá kapcsolódó rengeteg ágazatnak – írja a Portfolio.
23 órája
Megfertőződött a koronavírussal, majd meghalt egy magyar férfi, aki saját bevallása szerint korábban azt terjesztette, hogy a betegség kamu.
1 napja
A rendőrök őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi emberölés ügyében, amelynek áldozatára szombaton találtak a szomszédok, mindkét gyanúsított beismerte tettét - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.
1 napja
Vasárnapra 43-mal nőtt Magyarországon a regisztrált fertőzöttek száma. A koronavirus.gov.hu adatai szerint 595 aktív fertőzött van, ebből 200 Budapesten.
1 napja
Szilágyi István özvegye végre eljuthatott a Parlamentbe
1 napja
Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a fogyasztói árindex júliusi adata és az idei második negyedéves bruttó hazai termék (GDP).
1 napja
“Borzasztó érzés! Vigyàzzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!” - írta utolsó posztjában.
1 napja
A rajongók bizonyos jelekből arra gyanakodnak, hogy véget ért a szerelem Tóth Andi és Szabó Ádám között, és megint a szakítás mellett döntöttek.
1 napja
Olyan meleg volt a hajókázás közben, hogy inkább nem vett fel fürdőruhát sem.
1 napja
43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést.